Julibrevet

Sommar och sol förhoppningsvis hos er alla. Vi inledde sommaren med ett mingel i jämställdhetens tecken i Almedalen tillsammans med AllBright. Tack till alla som kom!  Bilder från kvällen finns på vårt instagram-konto @battreandeflesta, glöm inte att följa oss där! I detta brev har vi intervjuat Nina Löwenhielm, advokat som driver podden Brott, skratt och tårar, tipsar om en annan podd; Fannys förebilder och om du vill både titta och lyssna så tipsar vi om dokumentären Stjärnregissör mot alla odds och tv-reportaget Korrespondenterna – om rätten att spela boll. Låter det stressigt?  Lugn, vi tipsar även om gruppen Stressgäris.

 Nästa brev kommer i augusti, kom gärna med tips på initiativ som vi kan uppmärksamma eller personer vi borde intervjua genom att maila till hej@battreandeflesta.com eller skicka ett meddelande på instagram!

Nina Löwenhielm : ”Samhället betraktar ofta kvinnliga brottslingar som dubbelt avvikande – man bryter både mot normen att begå brott men också mot normen hur man ska bete sig som kvinna.”

Nina Löwenhielm : ”Samhället betraktar ofta kvinnliga brottslingar som dubbelt avvikande – man bryter både mot normen att begå brott men också mot normen hur man ska bete sig som kvinna.”