Junibrevet

Juni är här, midsommar är över och snart är det dags för Almedalen. Bättre än de flesta är på plats och du som prenumererar på nyhetsbrevet är såklart välkommen. Mer information och anmälningslänk finns nedan!

Denna gång har vi intervjuat Anja Frey, Fryshusets chef i Stockholm. Missa inte hennes tårframkallande svar på våra frågor (glädjetårar på grund av så bra svar såklart!) Mer Anja till folket! Dessutom skriver vi om tv-serien POSE, Way out West fortsatta fokus på jämställdhet och såklart ett tips om ett instragram-konto att följa!

Stressgäris - stressade kvinnor unite!

Stressgäris - stressade kvinnor unite!

"Jag älskar att göra det jag gör, det är en lyx att få vara en del av den samhällsförändring som vi jobbar för, där ungas behov är vårt existensberättigande"

"Jag älskar att göra det jag gör, det är en lyx att få vara en del av den samhällsförändring som vi jobbar för, där ungas behov är vårt existensberättigande"