Majbrevet

I detta brev har vi intervjuat AllBrights vd och talesperson Amanda Lundeteg. Vi brukar ställa frågan ”Hur ändras maktstrukturer bäst” till alla vi intervjuar. Vi tycker det är en viktig och komplex fråga och det är intressant att jämföra svaren. Amanda svarar ”Diskriminering grundar sig ofta i okunskap” (läs fullständigt svar i intervjun). Det är något som vi verkligen skriver under på. Skulle någon intervjua oss och fråga om vårt motto skulle vårt svar handla om kunskap och förståelse då vi tror att det är lösningen, nyckeln eller kanske svaret på gåtan om varför jämställdhet är så lätt och naturligt för vissa och obegripligt och onödigt för andra. I denna kunskapens anda anordnar vi också vårt nästa event, PMS- och PMDS konferensen i Göteborg den 28e maj. Fler måste veta mer om mens, PMS eller är det kanske PMDS som gör så att du mår som du gör en gång i månaden?

Jämställdhet i fokus på årets Way out west

Jämställdhet i fokus på årets Way out west

”Diskriminering grundar sig ofta i okunskap”

”Diskriminering grundar sig ofta i okunskap”