PMS- & PMDS-konferensen kommer till Göteborg!

PMS- & PMDS-konferensen kommer till Göteborg!

Bättre än de Flesta anordnar tillsammans med organisationen MENSEN PMS- & PMDS-konferensen i Göteborg tisdagen den 28e maj. Konferensen är en informativ kväll om PMS & PMDS som vänder sig till alla kvinnor som någon gång haft problem som de misstänker är relaterade till sin menstruation och som vill få information om vad det finns för hjälp att få.

De medverkande utreder bakomliggande orsaker, diagnoser och moderna behandlingsalternativ av PMDS att presenteras. Psykologerna Ulrike Braun och Susanna Johansson kommer att tala om hur kognitiv beteendeterapi kan lindra symtomen vid PMS. Torbjörn Bäckström professor i obstetrik och gynekologi vid Umeå Universitet, redogör för bakgrunden till PMDS, de bakomliggande orsakerna berättar om Asarina Pharmas framgångsrika forskning för att få fram alternativ medicinering till antidepressiva läkemedel mot PMDS.

Var? Hörsal Dragonen, GU, Sprängkullsgatan 19, Göteborg
När? 28 maj 2019 17:00 - 19:30

Kvällen sponsras av Asarina Pharma så fritt inträde för alla - men du behöver boka din biljett via länken HÄR

”Diskriminering grundar sig ofta i okunskap”

”Diskriminering grundar sig ofta i okunskap”

IG-tipset: hejhejvardag

IG-tipset: hejhejvardag