Månadens Womeneur

Månadens Womeneur

Womenisa lanserade utmärkelsen Månadens Womeneur i januari 2019. Ett pris på 10.000 delas ut till kvinnliga eldsjälar och entreprenörer med utländsk bakgrund som på olika sätt bidragit med något kreativt, innovativt, företagsamt, inkluderande eller på annat sätt gjort en positiv inverkan på samhället eller näringslivet.

Syftet med utmärkelsen är att belöna power-kvinnor från förorten med stark drivkraft och en passion för förändring samt att inspirera medlemmar till att gå efter sina drömmar.

Varannan månad utses en kvinna till ”Månadens Womeneur” utifrån de förslag som allmänheten har nominerat på Womenisas sociala medier.

Womenisa är ett nätverk av kvinnor, för kvinnor som drivs av Amal Said och Deqa Abukar. Visionen är “att inspirera kvinnor, särskilt kvinnor med utländsk bakgrund att våga ta klivet från sociala- och kulturella begränsningar till att ha styrkan att ta plats villkorslöst i samhället. Vi ska tillsammans skapa nya perspektiv, bygga nätverk och stärka varandra. “

Nominera med taggen #womeneur och följ dem på @womenisaofficial

Nina Campioni: "Jag är för tanken om "good enough"

Nina Campioni: "Jag är för tanken om "good enough"

En kvinnas röst

En kvinnas röst